Балсам ViTrio

Балсам ViTrio® THERAPY с витамини АЕB5 + кератин

Балсам ViTrio Therapy шампоан, балсам и маска имат силно стимулиращо растежа действие,като почистват нежно косата и удължава фаза на растеж. Благодарение на уникалната комбимация от витамини – тривитаминол косата Ви ще стане по-здрава, по-плътна и сияеща!

Възстановяващ балсам ViTrio® THERAPY с витамини А,Е и B5 + кератин. Специално предназначен за слаба, суха и увредена коса,склонна към накъсване. Благодарение на комплекса от витамини балсамът интензивно подхранва и укрепва скалпа.

Редовното използване на Балсам ViTrio® THERAPY:

  • Възстановява структурата на косата
  • Заздравява косъма
  • Интензивно подхранва и укрепва фибрите на косъма
  • Придава свежест, еластичност и блясък на косата

ВИТАМИН В5 помага на косата да задържа влагата и така, тя е копринена, лъскава и с обем

КЕРАТИН възстановява естествената структура на косата ефективно се бори с цъфтящите краища , премахва сухотата, придава блясък и укрепва разресването

ВИТАМИН А осигурява нормална плътност и еластичност на косата. Благодарение на него косата става по-здрава и лъскава. Подобрява структурата на косъма и ускорява растежа му.

ВИТАМИН Е съдейства за нормализиране на луковицата на косъма и регулиране на себума. Той притежава способността да активира клетките на скалпа. Защитава косата от негативните ефекти на ултравиолетовите лъчи. Ускорява растежа на косъма

Кликнете върху логото на Вашата аптека и купете директно онлайн Балсам ViTrio

Шампоан ViTrio разширени вени
Витамин C разширени вени
Витамин C разширени вени
Виетнамско чудо

Може да намерите този продукт и във физическите магазини на нашите парнтьори.