Витамин B-комплекс + Фолиева киселина - 30 капс. с удължено освобождаване

Витамините от група B повлияват редица важни процеси в организма, свързани основно с централната и вегетативната нервна система, участват в обмяната на белтъците, въглехидратите и мазнините. Те са необходими за нормалния метаболизъм, спомагат за преодоляване на стреса и умственото натоварване, участват в образуването на червените кръвни телца, поддържат функцията на мускулите и кожата. Фолиевата киселина представлява коензим, необходим на тялото за създаването на мускулна маса и синтеза на хемоглобин. Тя играе ключова роля и в усвояването на останалите витамини от група B, като осигурява енергия на организма и му помага по-лесно да се пребори с умората.

Съставки:

Витамин B1 (тиамин) – 4,2 mg. Витамин B2 (рибофлавин) – 4,8 mg. Витамин B3 (ниацин) – 18 mg. Витамин B5 (калциев D-пантотенат) – 18 mg. Витамин B6 (пиридоксин хидрохлорид) – 6 mg. Витамин B9 (фолиева киселина) – 0,6 mg. Витамин B12 (цианокобаламин) – 0,003 mg. Витамин B7 (биотин/Вит.Н) – 0,45 mg.

 

Други съставки:

Царевично нишесте, микрокристална целулоза, желатин, шеллак, хидрокси пропил метил целулоза.

Препоръчителна дневна доза:

По 1 капсула сутрин с достатъчно количество вода.

Да не се превишава препоръчваната дневна доза. Продуктът не е заместител на разнообразното хранене. Комбинацията не е подходяща при индивидуална непоносимост към съставните вещества.

Кликнете върху логото на Вашата аптека и купете директно онлайн

Витамин C разширени вени

Може да намерите този продукт и във физическите магазини на нашите парнтьори.