Detox Hepa Plus

Детокс Хепа Плюс х 30 табл.

Поддържа нормалното функциониране  на черния дроб и цялостната детоксикация на организма.

Използва се стандартизиран екстракт от Бял трън, съдържащ минимум 75% Silymarin – флавоноид с доказано благоприятно действие върху черния дроб (регенериращо,

детоксикиращо, хепатопротективно и противовъзпалително действие). Екстрактът от Бял трън допринася за стабилизирането на мембраната на клетките и за подобряване на активността на детоксикационната и антиоксидантната система на черния дроб. Подпомага защитата на неповредените хепатоцити и повишаването на тяхната устойчивост. Използва се широко в процедури за комплексна детоксикация.

Една от ключовите функции на SAM-e е поддържането на нормалното функциониране на черния дроб и цялостната детоксикация на организма. SAM-e подпомага чернодробния синтез на антиоксиданта глутатион, който от своя страна стимулира детоксикацията, като така поддържа нормалните нива на чернодробните ензими. SAM-e е подходящо допълнение по време на детоксикираща терапия за отказ от алкохол и наркотични вещества.

Всяка филмирана таблетка съдържа следните активни вещества:

140 mg сух екстракт от Бял трън(Silybum marianum L.)
100 mg SAM-e (S-adenosyl-L-methionine)

Други съставки: микрокристална целулоза, пшенично нишесте, антислепващи агенти – магнезиев стеарат, силициев диоксид, колоиден безводен.

ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА ДНЕВНА ДОЗА:

По 1 табл. 1-2 пъти на ден, 1 час преди или 2 часа след храна.

Кликнете върху логото на Вашата аптека и купете директно онлайн

Витамин C разширени вени

Може да намерите този продукт и във физическите магазини на нашите партньори.