Magnezium

Магнезиум B6 + Zn - 90 табл.

Подобрената формула на Магнезиум В6 с цинк допринася за здравето на мускулите, правилното функциониране на нервната система, и регенерацията на клетките. Цинкът стимулира мозъчната дейност, стабилизира имунните процеси, насърчава производството на антитела, подобрява усвояването на редица витамини. Препоръчва се при стрес, раздразнителност, нервност, физическа и психическа умора, отпадналост и изтощение, мускулни схващания и спазми. Повишава тонуса и енергията, поддържа здравословното състояние на мускулите, костите и зъбите. В комбинация Магнезий, Витамин B6 и цинк подобряват структурата на костите, зъбите и мускулите, действат благоприятно на нервната и сърдечно-съдовата система, повишават имунитета и подобряват зрението. Освен това подпомагат производството на хормони, правилния растеж и възстановяването на клетките. Витамин B6 спомага образуването на антитела и червени кръвни клетки и допринася за нормалната функция на имунната система, също така подобрява хормоналната дейност. Комплексът от Магнезий, Вит. В6 и цинк е изключително подходящ за хора, подложени на стрес, силно физическо и психическо натоварване.

Активни съставки:

  • 468,75 mg магнезиев лактат, съдържащ 48 mg магнезий;
  • 16,13 mg цинков цитрат, съдържащ 5 mg цинк;
  • 5 mg пиридоксин хидрохлорид (Витамин В6)

Други съставки:

Пълнители: микрокристална целулоза, желатин, пшенично нишесте. Антислепващи агенти: талк, магнезиев стеарат, силициев диоксид, колоиден безводен.

3 пъти по 1 таблетка по време на хранене. Само за възрастни!

Да не се превишава препоръчваната дневна доза. Продуктът не е заместител на разнообразното хранене. Не се препоръчва при индивидуална непоносимост към някоя от съставките.

Кликнете върху логото на Вашата аптека и купете директно онлайн

Витамин C разширени вени

Може да намерите този продукт и във физическите магазини на нашите парнтьори.