разширени вени

Troxigel Extra

Препарат за разширени вени Troxigel Extra облекчава тежестта и умората в краката.
Усилена формула

  • Троксерутин
  • Пантенол
  • Екстракт от гинко билоба
  • Екстракт от конски кестен
  • Ментол

Troxigel Extra е специална формула, която успокоява уморените крака, подобрява състоянието при разширени вени, намалява дискомфорта, болките и отоците и възвръща усещането за комфорт и лекота. Гелът охлажда повърхностните слоеве на кожата и създава приятно усещане за облекчение.

Troxigel Extra стимулира кръвообращението и микроциркулацията и облекчава чувството на умора и тежест в краката.  Troxigel Extra съдържа ментол и комплекс от растителни екстракти, които осигуряват освежаващо, релаксиращо, успокояващо действие и комфорт.

Troxigel Extra съчетава в себе си силата на два билкови екстракта – гинко билоба и екстракт от конски кестен.

Екстрактът от конски кестен е богат източник на множество полезни биоактивни вещества, като витамините C и К, холин, аминокиселини,  фитостероли, кумарини, танини и други. Екстрактът от конски кестен действа тонизиращо, намалява пропускливостта  на вените и ги прави по-устойчиви и еластични. Екстрактът от конски кестен укрепва капилярите, заздравява стените на вените, подобрява кръвообращението и намалява вискозитета на кръвта и риска от образуване на тромби.

Екстрактът от гинко билоба е мощен антиоксидант, съдържащ биоактивни вещества – флавоноиди и терпеноиди, които имат силно изразени антиоксиданти свойства. Екстрактът от гинко билоба подобрява телесното кръвообращение.

Ментолът има релаксиращ ефект върху мускулите и кръвоносните съдове и подобрява кръвообръщението, охлажда повърхностните слоеве на кожата и създава приятно усещане за облекчение.

(INCI) AQUA,PANTHENOL,PROPYLENE GLYCOL,POLYSORBATE 20,TROXERUTIN,PHENOXYETHANOL,CARBOMER,TRIETHANOLAMINE,GINKGO BILOBA EXTRACT,AESCULUS,HIPPOCASTANUM EXTRACT,MENTHOL, CI42090.

Troxigel Extra се нанася се леки масажни движения два-три пъти на ден. Винаги масажирайте краката си в посока отдолу нагоре, за да стимулирате кръвообращението и намалите натоварването на вените.

Кликнете върху логото на Вашата аптека и купете директно онлайн препрат за разширени вени Troxigel Extra

Шампоан ViTrio разширени вени
Витамин C разширени вени
Витамин C разширени вени
Виетнамско чудо