Higienica_Plus

Хигиеника® Плюс лосион против въшки и гниди

Ефективен продукт за премахване на въшки и техните гниди, без да съдържа никакви химично или биологично активни химикали. Той е ефективен срещу въшки и гнидите им, не е токсичен. Безопасен за деца над 3 години, бременни жени, кърмещи жени, астматици и хора с алергии.

Dimethicone действа физически срещу въшките. Tой изцяло покрива паразита, като прониква в дихателната му система и го задушава, правейки процеса по отстраняване на въшките ефективен. Не си взаимодейства с кожата на главата. Dimethicone не съдържа никакви разтворители, които могат да причинят проблеми за потребители, страдащи от астма.

Активна съставка:

Диметикон – 4%

Други съставки:

Екстракт от листа на дървото Нийм – 5%, Лавандулово масло – 0,1%, Циклопентасилоксан – до 100%

Стъпка 1. Преди да използвате продукта, покрийте раменете си с хавлия.

Стъпка 2. Нанесете лосиона на суха коса. Разклатете добре бутилката преди употреба. Направете пътеки в косата, като започнете от едната ѝ страна. Нанесете в пътеката и масажирайте внимателно. Продължете, докато цялата глава е обработена и третирана. Важно е продуктът да попадне добре в корените на косата. Особено важни области са зад ушите и в областта на тила. След това се постарайте лосионът да се разпредели на останалата коса. Нанесете „Хигиеника® Плюс“ по цялата ѝ дължина.

Стъпка 3. Масажирайте лосиона в кожата на главата и косата, до напълно навлажнена коса.

Стъпка 4. Оставете лосиона да действа върху главата за около 1 час.

Стъпка 5. Отстранете въшките и гнидите чрез внимателно разресване с приложения гребен. За целта разделете косата на 4 части, почиствайте всяка част отделно. Дългата коса може да отнеме повече време. Започнете от горната част на главата с избраната част. С една ръка вдигнете кичур коса с широчина 4 – 5 см. Поставете гребена възможно най-близо до скалпа и разрешете с възможно най-рязко и равномерно движение от скалпа към края на косата. Използвайте шноли за закрепване на всеки кичур коса, след като сте отстранили гнидите чрез разресване. Почистете гребена напълно, преди да продължите.

Стъпка 6. Измийте добре косата с топла вода и шампоан, за да отстранит „Хигиеника® Плюс”.

Продуктът е за многократна употреба. Само за външно приложение. Избягвайте препаратът да попада в очите. Ако случайно е попаднал в очите, трябва да го измиете обилно с вода. Да не се използва при деца под 3 годишна възраст.

Какво съдържа опаковката: Готовият лосион се дозира по 60 ml във флакони и се поставя пулверизатор. Флаконът е поставен в картонена кутия с информация за потребителя и гребен.