Зимата е вече тук, а с нея и нежеланите настинки и слаба имунна система. Грижата за нея е нещо което не търпи отлагане и компромиси. Често се сещаме, че трябва да подхранваме организма си чак след като се разболеем. Трябва да знаем едно – навременните мерки, свързани с грижата за здравето, могат драстично да подобрят начина ни на живот.

По повод студеното време и отслабването на организма през зимния сезон, честото хапване на цитрусови плодове е класически съвет, който всеки би дал. Чистият плод обаче не е винаги достатъчен – организмът се нуждае от по-директно влияние под формата на хранителни добавки с активно действие, за да функционира оптимално.

Използването на лечебните свойства на природата е старо колкото света. А от средата на миналия век има наблюдения, доказващи ефекта на екстракта от семена на грейпфрут. Показателен е факта, че екстракта от семена на грейпфрут е мощен естествен антибиотик. Той притежава свойството да елиминира от организма около 800 вида бактерии и вируси и около 100 вида гъбички.

Цитромикс с екстракт от семена на грейпфрут, съдържа ценни биофлавоноиди (много висока концентрация – 1200мг/100 мл). В уникалната формула на Цитромикс сме добавили и комплекс от витамини, което подсилва ефекта на продукта и го прави уникален имуностимулатор. Извлеченият екстракт от семена на грейпфрут, в комбинация с балансиращия витамин D3 и изключително благоприятния за човешкия организъм витамин C – помагат за правилното усвояване на веществата, нормалното протичане на процесите в организма и подсилването на имунната система преди и по време на инфекции и настинки.

Ефектите на Цитромикс са многопосочни:

  • благоприятства по-лесното възстановяване от остри и хронични инфекции;
  • подпомага организма за преодоляването на алергични и възпалителни реакции;
  • подобрява състоянието на сърдечно-съдовата система;
  • повлиява благоприятно функцията на стомашно-чревния тракт, балансира чревната флора;
  • подпомага имунната система и доброто ѝ функциониране;
  • укрепва антиоксидантната защита на организма, намалява окислителния стрес.

Приемането на хранителни добавки в течен вид, ускорява тяхното действие и абсорбирането на веществата в организма става драстично по-качествено. Това е и причината ЦитроМикс да се пие лесно и бързо с напитка по избор като в нея се добавят 12 капки от продукта. Няма причина ежедневието ви да бъде натоварено излишно от трудни за приемане препарати. Доброто решение е комбинацията от правилните витамини и лесния прием. Търсете оптималното, за да сте здрави и енергични през зимата!“. Продуктът е подходящ за възрастни и деца над 1-годишна възраст.