Витамин B-комплекс + Фолиева киселина капсули с удължено освобождаване x 30

Витамините от група B повлияват на редица важни процеси в организма, свързани основно с централната и вегетативната нервна система, участват в обмяната на белтъците, въглехидратите и мазнините. Те са необходими за нормалния метаболизъм, спомагат за преодоляване на стреса и умственото натоварване, участват в образуването на червените кръвни телца, поддържат функцията на мускулите и кожата. Фолиевата киселина представлява коензим, необходим на тялото за създаването на мускулна маса и синтеза на хемоглобин. Тя играе ключова роля и в усвояването на останалите витамини от група B, като осигурява енергия на организма и му помага по-лесно да се пребори с умората. Иновативна форма – капсули с удължено освобождаване, която доставя необходимите дози витамини през целия ден.

Активни съставки в 1 капсула:

Витамин B1 (Tиамин) – 4,2 mg

Витамин B2 (Рибофлавин) – 4,8 mg

Витамин B3 (Ниацин) – 18 mg

Витамин B5 (Калциев D-пантотенат) – 18 mg

Витамин B6 (Пиридоксин хидрохлорид) – 6 mg

Витамин B9 (Фолиева киселина) – 0,6 mg

Витамин B12 (Цианокобаламин) – 0,003 mg

Витамин B7 (Биотин/Вит.Н) – 0,45 mg

По 1 капсула сутрин с достатъчно количество вода.

Продуктът е хранителна добавка. Да не се превишава препоръчваната дневна доза. Продуктът да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

ДАНСОН-БГ ООД, БЪЛГАРИЯ

Кликнете върху логото на Вашата аптека и купете директно онлайн Витамин B-комплекс + Фолиева киселина капсули с удължено освобождаване x 30

Може да намерите този продукт и във физическите магазини на нашите парнтьори.