Витамин C ампули за пиене 2 ml x 5

Витамин C ампули за пиене допринася за нормалната функция на имунната система. Подпомага нормалното протичане на метаболизма и производството на енергия. Спомага за защитата на клетките от оксидативен стрес. Благоприятства облекчаването на чувството на отпадналост и умора. Има антиоксидантно и общоукрепващо действие, стимулира имунната система и защитава организма от вирусни и бактериални инфекции, укрепва съдовете и спомага за намаляване риска от възникване на сърдечно-съдови инциденти. Течната форма на ампулите допринася за по-бързото усвояване на Витамин C от организма. Продуктът не съдържа оцветители, овкусители и консерванти.

Активна съставка в минимална дневна доза (1 ампула от 2 ml) се съдържа: Витамин С (L-аскорбинова киселина) – 200 mg или 250% в дневна доза

Активна съставка в максимална дневна доза (6 ампули от 2 ml): : Витамин С (L-аскорбинова киселина) – 1200 mg или 1500% в дневна доза.

Съставки: Вода, Витамин С (L-аскорбинова киселина) и регулатор на киселинността – натриев хидроген карбонат.

Препоръчителна дневна доза за деца е 1 ампула (200 mg) дневно.

Препоръчителна дневна доза за лица над 18 г. е 600 mg или от 1 до 3 ампули дневно.

Продуктът е хранителна добавка. Да не се превишава препоръчваната дневна доза. Продуктът да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

ДАНСОН-БГ ООД, БЪЛГАРИЯ

Кликнете върху логото на Вашата аптека и купете директно онлайн Витамин C ампули за пиене 2 ml x 5

Може да намерите този продукт и във физическите магазини на нашите парнтьори.