ViTrio® Therapy балсам за коса с витамини А, Е и B5 + КЕРАТИН 250 ml

Балсам ViTrio® Therapy с витамини A, E, B5 + Кератин е специално предназначен за суха, изтощена, увредена, слаба и склонна към накъсване коса. Витаминният комплекс в балсама действа в дълбочина, като укрепва и подхранва косъма, и скалпа. Съставките, съдържащи се в балсама са щадящи, не предизвикват раздразнения и са подходящи, и за боядисана коса. С балсама за коса ViTrio® Therapy косата е плътна, здрава и бляскава.

Витамин А засилва плътността на косъма и прави косата еластична. Именно на него се дължи здравата и блестяща коса, с видимо подобрена структура.

Витамин Е регулира нивата на себума и активира клетките. Ефективно защитава косата от вредното въздействие на UV лъчите.

Витамин В5 (D-panthenol) притежава силно хидратиращо действие, като придава на косата забележителен обем, прави я копринено мека и лъскава.

Кератинът има свойството да възвръща естествената структура на косъма, като едновременно с това се бори с цъфтежа на краищата. Хидратира косата в дълбочина и я прави лесна за разресване.

Витамин А

Витамин Е

Витамин В5

Кератин

Нанесете равномерно козметичния продукт върху влажна коса, оставете да подейства няколко минути и изплакнете.

За максимален ефект използвайте цялата серия за коса Vitrio® Therapy.

ДАНСОН-БГ ООД, БЪЛГАРИЯ

Кликнете върху логото на Вашата аптека и купете директно онлайн ViTrio® Therapy балсам за коса с витамини А, Е и B5 + КЕРАТИН 250 ml

remedium
Витамин C разширени вени

Може да намерите този продукт и във физическите магазини на нашите парнтьори.