Витамин C ампули за пиене 5 ml x 10

Витамин С разтвор за пиене допринася за поддържане на нормалната функция на имунната система по време на интензивни физически упражнения и след това. Витамин С допринася за нормалното образуване на колаген за нормалната функция на кръвоносните съдове, костите, хрущяла, венците, кожата и зъбите. Витамин С допринася за нормалното протичане на метаболизма и производството на енергия. Витамин C допринася за нормалното функциониране на нервната система. Витамин C допринася за поддържането на нормалната психична функция. Витамин C допринася за защитата на клетките от оксидативен стрес. Витамин C допринася за намаляването на чувството на отпадналост и умора. Витамин C допринася за регенерирането на витамин Е в неговата редуцирана форма. Витамин С увеличава усвояването на желязото.

Активна съставка в минимална дневна доза (1 ампула от 5 ml): Витамин С (L-аскорбинова киселина) – 500 mg или 625 % в дневна доза.

Активна съставка в максимална дневна доза (3 ампули от 5 ml): Витамин С (L-аскорбинова киселина) – 1500 mg или 1875 % в дневна доза.

Съставки: Вода, Витамин С (L-аскорбинова киселина) и регулатор на киселинността – натриев хидроген карбонат.

Препоръчителна дневна доза: За лица над 18 години – от 1 до 3 ампули от 5 ml дневно.

Да не се превишава препоръчваната дневна доза. Продуктът да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

ДАНСОН-БГ ООД, БЪЛГАРИЯ

Кликнете върху логото на Вашата аптека и купете директно онлайн Витамин C ампули за пиене 5 ml x 10

Може да намерите този продукт и във физическите магазини на нашите парнтьори.