Рефригеранс® Магнезиум гел, 75 ml

Медицинско изделие Клас I

Рефригеранс® Магнезиум ефективно повлиява крампите и мускулното напрежение, облекчава симптомите на изтръпване и мравучкане. Копринената структура на гела води до бързо проникване и осезаем ефект.

Магнезият (Mg) е важен за функцията на мускулатурата, особено при състояния, свързани с повишено мускулно натоварване. Адекватното присъствие на Mg в тъканите отпуска мускулатурата и намалява болезнените схващания, изтръпванията и мравучканията на крайниците.

Екстрактът от черен оман /зарасличе, окопник/ е традиционно средство, подпомагащо възстановяването, прилагано от древността. В народната медицина се употребява след счупвания на кости, изкълчване, навяхване, разтягане на сухожилия, при артрит, ревматизъм, при болки в кръста и крайниците, както и след физическа преумора. Богат е на алантоин, веществото, отделяно от охлювите за регенерация на черупката им. Алантоинът подпомага регенерацията на клетките и заздравяването на кости, хрущяли и мускули. Екстрактът съдържа слузни вещества, които повлияват възпалените тъкани.

В 100 g гел се съдържат: Магнезиев глюконат – 10 g

Екстракт от Черен Оман – 0,5 g

Нанесете локално върху болезнената мускулатура и втрийте с масажни движения.

ДАНСОН-БГ ООД, БЪЛГАРИЯ

Кликнете върху логото на Вашата аптека и купете директно онлайн Рефригеранс® Магнезиум гел, 75 ml

Може да намерите този продукт и във физическите магазини на нашите парнтьори.